Coaching en Counseling Amsterdam

Psych-K in Amsterdam
Coaching en Counseling Amsterdam (CCA)

Wil je een leven met meer ontspanning, dat kan! Heb je genoeg van een leven vol stress, dan kan je zelf leren je leven een andere wending te geven. Je gaat met behulp van de Psych-K methode stap voor stap de stress in je onderbewuste brein transformeren. Ook lichamelijke klachten kunnen goed verminderen. Sinds 3 jaar heb ik een missie om mensen die stress ervaren en die te veel denken en piekeren, te laten ervaren hoe het is om anders en lichter te leven en stressgedachten en onbewuste belemmeringen om te buigen in het onderbewuste en bewustzijn. Je onderbewuste bepaalt voor een groot deel je gedachten, gedrag en activiteiten.

CCA begeleidt mensen met stress, relatieproblematiek, lichamelijke ziekte, burn-out, hoog sensitiviteit, milde depressiviteit, vermoeidheidsklachten en ook autisme. Je wordt begeleid naar een lichter leven waarin je meer plezier kan beleven. Je kan eindelijk zelf na de Psych-K behandeling je kwaliteiten tot expressie brengen.

CCA is de enige in Amsterdam die gebruik maakt van Psych-K!

Psych-K

Psych-K, waarbij de K staat voor de 'key' tot het onbewuste, werkt op het onderbewustzijn en zorgt ervoor dat de twee hersenhelften weer stap voor stap beter met elkaar gaan samenwerken. Dit zorgt voor steeds minder stress in het brein en dus ook in je lichaam.

Wanneer je onderbewuste overtuigingen in strijd zijn met je onbewuste wensen en verlangens, dan ervaar je stress, emotionele en/of lichamelijke klachten of het uitblijven van gewenste resultaten. Je denkt dan: "waarom lukt het me niet zoals ik het zou willen?". Hier is uit te komen met het Psych-k proces om je onbewuste en bewuste overtuigingen, gevoelens en blokkades om te zetten en effectief om te buigen in de door jou gewenste veranderingen. Ook vervelende ervaringen kan je met Psych-K transformeren.

Het Proces

Je krijgt tijdens het Psych-K proces nieuwe impulsen waardoor je makkelijker nieuwe stappen kunt ondernemen om je leven daarna daadwerkelijk zo in te vullen zoals je zelf wilt. Met het Psych-K proces zetten we mooie nieuwe zelfgekozen thema's  in je onderbewuste brein!

We gaan samen belemmerende gedachten en overtuigingen ombuigen en vervangen door goed werkende gedachten. Hierbij maken we gebruik van een prachtig en bijzonder proces dat heel goed werkt. Je reset als het ware je onderbewuste zodat het je gaat ondersteunen in plaats van blokkeren.

Wij voeden soms het onbewuste brein met negatieve boodschappen en beperkende overtuigingen. Dat veroorzaakt een 'self fulfilling prophesy': je gedraagt je naar je beperkende overtuigingen. Vaak heb je dit zelf echter niet door. In je onderbewuste heb je gedurende je hele leven zinnen en overtuigingen vast opgeslagen die je kunnen stagneren. We kunnen ze stap voor stap herschrijven en er nieuwe voor in de plaats zetten. Het is dus een soort van opschonen van je onderbewuste. Zelf kies je de nieuwe overtuigingen in de sessies en zo kies je voor je eigen verandering.

Voorbeelden van het veranderingsproces
- Verandering van "Ik mag geen succes hebben" in "Ik slaag er heel goed in mijn werk goed te doen".

- Verandering van "Ik wil me altijd voor 120% geven" in "Ik doe mijn best en mijn best is goed genoeg". 

Je bepaalt zelf wat je wilt veranderen. De counselor begeleidt je daarbij op een betrokken en empatisch manier naar een lichter leven.

 Bewust en onbewust

Spreken tegen je bewuste brein doe je al genoeg maar je merkt dat dit niet goed werkt. Voornemens hebben we allemaal maar het werkt slechts voor even, als je tegen je bewuste brein praat. 
We zeggen dingen tegen ons bewuste brein zoals: "Ik stop met te veel eten in het nieuwe jaar" of "geen stress meer na de vakantie". Het probleem is echter ontstaan in je onbewuste brein, en je kan het alleen via die weg oplossen. 
Het onbewuste geeft namelijk instructies aan het bewuste. Herschrijf je onbewuste programmering!

Mind Reset methode

De Mind Reset methode is speciaal ontwikkeld door CCA. Met deze methode leer je direct uit de vicieuze stressmechanismen te stappen. De Mind Reset methode is een body & mind methode die makkelijk te leren is en die de aanmaak van stress hormonen direct stopzet. Je leert door middel van meditatie technieken je hoofd leeg te maken en rust te vinden in je geest en lijf. Ook hier gebruiken we goede Psych-K zinnen en andere methodes om je onbewuste en bewuste te ondersteunen. Deze methode kan je individueel, maar ook in een groep aanleren. Het veranderd je leven op een mooie manier en je hebt er echt levenslang plezier van. 

Naast individuele counseling is er ook de mogelijkheid om de Mind Reset methode te leren in een groep. Je kan dan samen leren je hoofd leeg te maken en rust te vinden in je lijf. 


Loopbaan begeleiding

We zien vaak dat mensen met stress ook stagnatie hebben in hun werk en anderzijds leveren problemen in het werk weer stress op in het privé leven. Daarom biedt CCA naast de Psych-K en de Mind Reset methode ook loopbaan-coaching.